Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Ford Puma udvides med luksus, automatgear og dieselmotor

Ford kan nu afsløre, at den nye Ford Pumas modelrække bliver udvidet. Benzinvarianten med den prisvindende 125 hk EcoBoost-motor introduceres med nyt 7-trins automatgear, mens en EcoBlue-dieselvariant med 120 hk og manuelt gear også kommer. Derudover får den sportslige Puma ST-Line tilkøbspakken Vignale.

Kunder vil dermed kunne nyde Puma ST-Lines skarpe køreegenskaber og kombinere dem med en vifte af eksklusive detaljer, der er karakteristiske for Fords luksuriøse Vignale-modeller.

Vignale-pakken til Puma ST-Line inkluderer blandt andet en frontgrill i satinaluminium, en kofanger med sorte detaljer og en stor bagspoiler. LED-forlygter, Windsor-lædersæder, læderrat, B&O-audio og nøglefrit system følger også med.

Bedre brændstoføkonomi og skarpere køreegenskaber
Pumas prisvindende 1,0-liters EcoBoost-benzinmotor med 125 hk fås nu også med automatgear for første gang. Der er tale om en 7-trins dobbeltkoblingsgearkasse, som giver både bedre brændstoføkonomi fra 16,7 km/l og et CO2-udslip fra 137 g/km (WLTP).

Den optimerede brændstoføkonomi hjælpes blandt andet på vej af den avancerede automatgearkasses reducerede vægt. Den har også mere flydende gearskift, der giver både højere komfort og mere dynamiske køreegenskaber.

Også en højeffektiv 1,5-liters EcoBlue-dieselvariant med 120 hk introduceres. Dieselmotoren fås med 6-trins manuelt gear og har et brændstofforbrug fra 22,2 km/l og CO2-udledning fra 118 g/km (WLTP).

Mildhybrid i to udgaver
Tidligere i år kom Ford Puma til Danmark som mild hybrid (mHEV) med manuelt gear i to højtudstyrede varianter: Den komfortable Titanium og den sportslige ST-Line.

Hybridsystemet fungerer ved, at en elmotor arbejder sammen med bilens 1,0-liters EcoBoost-benzinmotor, der yder op til 155 hk. Systemet anvender indsamlet energi til at give drivlinjen ekstra drejningsmoment på op til 240 Nm ved acceleration og optimeret brændstofforbrug på op til 9 procent.

Ford Pumas nye automatgear, dieselvariant og Vignale-tilkøbspakke forventes lanceret i Danmark i løbet af sommeren og vil kunne bestilles snarest.

Ford kunne for nylig også afsløre, at Ford Puma ST er på vej. Den forventes lanceret senere i år.

Læs mere om Ford Puma.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: