OplevFord

Ford Options – Hverken at leje eller eje

I de seneste år har bilmarkedet været præget af stigende efterspørgsel på leasing og forbrugerne har været i tvivl om hvordan de skulle navigere i fordelene ved køb og leasing. Med Ford Options tilbyder Ford en helt ny finansieringsmulighed, der samler fordelene fra eje og leje. fc_options_780-x-440

Når du skal have en ny bil

Typisk vil en forbruger skulle træffe valget mellem billeje- eller eje. Ved køb ser du typisk dit bilkøb, som en investering, hvor du ved at træffe en god beslutning, kan få en bil som kan tjene dig godt, som ikke er dyr i vedligeholdelse og som du kan sælge igen til en fornuftig pris. Der er mange ubekendte ved køb, men potentielt en billigere løsning end at lease. Ved leasing vægter du typisk tryghed, en fast pris og jævnlig opdatering af bilen højere end potentialet i investeringen, selvom det kan være dyrere end køb. Du kan eksempelvis få et overblik over billån på Samlino. Udviklingen går stærkt. Både indenfor miljø, sikkerhed og ekstraudstyr bevæger bilmarkedet sig hastig fremad, og det betyder, at hvis du gerne vil have en bil, der lever op til tidens standarder, men samtidig have fordele ved købet, så er hverken leje eller eje den rigtige løsning. Derfor har Ford lanceret et unikt finansieringstilbud, som går under navnet Ford Options. Med Ford Options får du en garanteret salgspris for din Ford, som bliver trukket fra prisen på din nye Ford. Derudover skal du lægge en udbetaling på minimum 20%, og resten af beløbet afdrager du på månedsbasis.  

Efter du har fået din nye bil

Du har din splinternye Ford med alle de glæder, som følger med i forhold til sikkerhed, økonomi og stabilitet i en ny bil. Om to år har du mulighed for at få den oplevelse igen, hvis du vælger at få en ny Ford. I mellemtiden vil du mærke, at der er mærkbart lavere udgifter til vedligeholdelse i forhold til en ældre bil, og du er sikret imod evt. ændringer i brugtbilsmarkedet, da du allerede er blevet garanteret en god værdi for din bil, når du skal skifte. På den måde har du sikret dig fordelene fra både billeje- og eje.  

Når du skal have en ny bil igen

Her har du flere muligheder. Du kan vælge at indlevere din Ford som udbetaling på en ny. Du kan vælge at tilbagelevere din Ford for prisen, eller du kan vælge at overtage din Ford, hvis du ikke ser nogen grund til at skifte på det tidspunkt. Der er fuld fleksibilitet og tryghed, når du vælger Ford Options, og det er den følelse Ford gerne vil give de danske forbrugere på bilmarkedet. Du kan læse mere om Ford Options her.
Oplev mere om Ford
#Bilkøb#Ford Options#Leasing#Leje

Fremhævede artikler

Relaterede artikler