Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Ford Mustang til Europa

Efter en ventetid på 51 år kommer Ford Mustang til Europa. Den nye Ford Mustang er klar til at skrive den europæiske bilhistorie om.

Som sine ikoniske forgængere har de nye Ford Mustang-modeller, fastback og convertible, alle de centrale klassiske designelementer: det stilrene design, den lange, særligt udformede motorhjelm og det korte bagparti. Mustangs flyinspirerede cockpit er udstyret med letlæselige målere og vippekontakter – speedometeret viser endda din “hastighed ved jordoverfladen”. Doyle Letson, chefdesigner for Ford Mustangs interiørdesign: “Vi gik efter, at det skulle føles, som om man sidder i cockpittet på et fly, der skal til at lette.”

 

EcoBoost

Man kan vælge mellem to motorer: en 5,0 liters V8 med 421 hk og et drejningsmoment på 529 Nm samt en ny turboladet 2,3 liters EcoBoost, der leverer 317 hk og et drejningsmoment på 407 Nm. Dave Pericak, chefingeniør for Ford Mustang: “Denne EcoBoost-motor leverer der, hvor en Ford Mustang-fører forventer, at den leverer – med en bred, flad drejningsmomentkurve, der træder i karakter, når du står på speederen, så det er nemt at overhale eller køre hurtigt ned af en bugtet vej.”

Mustang til Europa

Valg af køremetode

Ford Mustang er udstyret med helt nye ophængssystemer både for og bag. En ny underramme i yderkanten af forenden bidrager til at afstive strukturen. Samtidig er vægten blevet reduceret. Det giver et bedre grundlag for en mere forudsigelig hjulkontrol. Sagt med andre ord er håndteringen, styringen og kørslen i verdensklasse. Føreren kan ændre bilens indstillinger ved hjælp af vippekontakterne. Det er muligt at justere indstillingerne for både styring, motorrespons, gearskifte og elektronisk stabilitetskontrol.

 

Ford SYNC 2 med stemmestyring og touchskærm

Overflødighedshornet af innovative teknologier ombord omfatter Fords avancerede infotainment- system, Ford SYNC 2 med stemmestyring og touchskærm. Det har en 8” touchfarveskærm med høj opløsning og avanceret stemmestyring, der giver nemmere adgang til lyd, navigation, klimaanlæg og kompatible mobiltelefoner.

Mustang til Europa

På vej til dig

Den nye Ford Mustang vil begejstre Europa i år. Dave Pericak: “Lige fra dag ét vidste vi, at hvis vi skulle bygge en ny Ford Mustang, skulle det gøres rigtigt. Vi byggede en ny Ford Mustang helt fra bunden, som er hurtig, raffineret og effektiv, uden at miste noget af den rå tiltrækningskraft, som folk over hele verden har forbundet med Ford Mustang igennem flere årtier.”

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: