Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Ford Mustang Mach-E

Ford udvider for første gang i 55 år Mustang-familien med Mustang Mach-E – den helt nye og rent elektriske SUV, der bringer den ikoniske pony ind i fremtiden med samme grundelementer som verdens bedst sælgende sportsvogn.

Mustang repræsenterer frihed, fremdrift, performance og oprør. Disse elementer bærer nu det velkendte Mustang-navn ind i den elektrificerede fremtid, der samtidig imødeser kundernes stigende ønske for altid at være forbundet til omverdenen.

“Ford Motor Company er stolt over at kunne præsentere Ford Mustang Mach-E, der slår ned i markedet som et lyn fra en klar himmel, ligesom Ford T gjorde det i sin tid,” udtaler virksomhedens bestyrelsesformand, Bill Ford.

“Mustang Mach-E er blandt de mest spændende biler, Ford nogensinde har skabt. ”Den er specialbygget og kører på ren el, men er stadig en umiskendelig Mustang, og den vil lande på det helt rigtige tidspunkt for vores europæiske kunder,” udtaler Stuart Rowley, Ford Europas præsident.

Ydelse, der giver ‘elektrisk’ en helt ny betydning
Mustang Mach-E giver valget mellem tre forskellige køreprogrammer – Whisper, Engage og Unbridled – der hver især tilbyder fintunet køredynamik, som er tætpakket med unikke sanseoplevelser. Køreprogrammernes skræddersyede teknologier inkluderer blandt andet sporty styrefunktioner, atmosfærisk belysning og dynamiske kørestilsinformationer i instrumenteringen.

En ny måde at se – og opleve – Mustang på
Fords hold af ingeniører og bildesignere har udviklet en elbil, der både holder Mustang-navnet i hævd og får det bedste ud af en SUV’s rumlighed ved at placere batteriet i undervognen.

“Batteriteknologiens fremskridt har været afgørende for udviklingen af Mustang Mach-E, der er både rummelig og praktisk, har en smuk silhuet og giver en enestående køreoplevelse, som er vigtig for vores europæiske kunder,” forklarer Ulrich Koesters, topchef for elbiler hos Ford Europa.

Mustang Mach-E genkendes øjeblikkeligt som en del af Mustang-familien takket være designmæssige signaturtræk såsom den lange og kraftige kølerhjelm, linjerne langs siden, de aggressive forlygter og de karakteristiske tredelte baglygter.

Derudover gemmer Mustang Mach-E på en overraskelse lige under kølerhjelmen: Et frontplaceret opbevaringsrum med en volumen på 100 liter, som nemt kan rumme eksempelvis en kabinekuffert. Afløbet i bunden gør også rummet til et ideelt sted at opbevare vådt og beskidt sportsudstyr, vandrestøvler og lignende.

Selv panoramaglastaget (ekstraudstyr) gemmer på en vigtig detalje: En særlig glasbelægning, beskytter mod solens infrarøde stråler og holder kabinen køligere om sommeren og isolerer varmen om vinteren. Dertil beskytter et indre lag i glasset også mod UV-stråler.

Batteriløsninger, der holder dig kørende uden besvær
Mustang Mach-E vil komme i to forskellige batterivarianter: Standard rækkevidde (75,7 kWh lithium-ion-batteri) og udvidet rækkevidde (98,8 kWh batteri). Sidstnævnte variant med baghjulstræk har en forventet rækkevidde på op til 600 km1.

Dertil vil Mustang Mach-E’s navigationssystem registrere offentlige ladestationer og –standere og foreslå de mest praktiske opladningssteder undervejs på turen5.

“Mustang Mach-E markerer en helt ny æra for Ford, og vi kunne ikke være mere spændt på at lancere den til vores kunder i Europa. Denne helt nye elbil er så meget mere end bare emissionsfri kørsel: Den tilbyder en helt ubesværet totaloplevelse,” udtaler Stuart Rowley.

Prisen for Ford Mustang Mach-E begynder fra 451.897* kroner med 75 kWh og baghjulstræk (prisen er beregnet ud fra 2021-afgift, altså 65 procent af registreringsafgiften).

Mustang Mach-E forventes lanceret i Danmark i december 2020, men kan bestilles fra sommeren 2020 med forventet levering i starten af 2021.

* Til brug ved sammenligning med konkurrentpriser, kan det oplyses at hvis Mustang Mach-E blev indregistreres i Danmark efter dags dato gældende 2019 afgifter, ville prisen være omkring kr. 371.000 

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: