OplevFord

Ford Kuga Vignale – taler til dit indre luksusdyr

Ford Kuga Vignale er ikke bare endnu en SUV. Et kompromisløst eksteriør og et luksuriøst interiør kombineres i denne imponerende SUV – et top-line-køretøj, der oser af eksklusivitet, prestige og livskvalitet. Få mere luksus i hverdagen med Ford Vignale, og oplev luksusudgaven af den nye Kuga her på siden.  

Ingen skal spilde din tid!

Vignale er til dig, der har en travl hverdag med gang i den på jobbet, masser af ansvar og en forventning om en konstant handlekraft. Du har brug for en bil, du kan stole på – en bil, der er lige så målrettet, som du er det; en bil, der oser langt væk af smag og en altoverskyggende sans for kvalitet. Alt i den nye Kuga Vignale udtrykker denne kvalitetsbevidsthed, og den brede pallette af moderne teknologier hjælper dig med at komme sikkert frem uden forsinkelser – for vi ved, at din tid er din mest dyrebare vare.  

En teknologipakke, som du er rigtig godt kørende med!

Fords stemmestyrede kommunikations- og underholdningssystem SYNC 3 lader dig således holde hænderne på rattet og øjnene på vejen, mens du foretager opkald, benytter dig af din GPS eller finder soundtracket til turen på motorvejen. Blandt andre imponerende teknologier, der fuldender din luksuriøse Kuga Vignale, kan for eksempel nævnes Blind Spot Information System, Traffic Sign Recognition, Lane Keeping Alert, Lane Keeping Aid og Driver Alert. Du er med andre ord dækket rigtig godt ind, hvad angår moderne teknologi, der vil berige hverdagen i din bil.  

Mød vores Vignale Relationship Managere

Minutiøse detaljer udført i perfekte materialer på baggrund af stor erfaring og håndværksmæssig kunnen – oplev verden fra Vignale-lædersæderne og få den luksus, du fortjener. Vores Vignale-udstyrsserie er beregnet til dig, der ønsker en kompromisløs kvalitet, fremragende service og det højeste niveau af komfort på enhver tur. Du er velkommen til at komme indenfor i vores Vignale Lounge og lade vores dedikerede Vignale Relationship Managere svare på alle dine spørgsmål omkring din nye luksus-Ford, mens du nyder en god kop Nespresso. Vi ser frem til at se dig.
Oplev mere om Ford
#Ford Kuga#Ford Vignale#Kuga#Vignale

Se Ford Kuga Vignale her

Fremhævede artikler

Relaterede artikler