OplevFord

Ford KA+ byder på en forbandet attraktiv samlet pakke!

Små penge køber efterhånden rigtig meget på markedet for minibiler, men sjældent har du fået så meget for pengene, som du gør her. Stor køreoplevelse, masser af moderne teknologi og høj komfort – den nye Ford KA+ sætter barren højt for, hvad en minibil skal kunne byde på. Her får du stort set det samme høje udstyrsniveau som i en Ford Fiesta, men med en mindre motor og til en billigere pris. Den er slet og ret vores bud på en ægte Ford, men som minibil og til en pris, hvor alle kan være med.  

Minibil skræddersyet til bykørsel

Den nye KA+ er en attraktiv bil for dig, der sætter pris på det høje niveau af moderne teknologi og udstyr i en ny bil – til en pris, hvor alle kan være med. Lige meget om du er single eller en ung familie, der har brug for en bil nummer to, så får du i den nye KA+ en attraktiv samlet pakke med et højt udstyrsniveau. Og så er den som skræddersyet til bylivet. Med parkeringssensorer bagtil kommer du altid legende let ind og ud af byens trange parkeringsbåse. Bakkestartassistancen sørger derudover for, at du ikke kommer til at trille baglæns, når du skal igangsætte på en skråning. Du er med andre ord godt sikret mod at komme til at lave buler i såvel din egen som andres bil.  

Billigt alternativ til en Ford Fiesta

Den støjsvage 1,2-liters benzinmotor lader dig stryge silkeblødt gennem fyraftenstrafikken, mens fartpilot og fartbegrænser sørger for sikkerheden. Her er tale om minibil med stor komfort og udstyrspakke samt overraskende god bagageplads. Det er således meget sandsynligt, at du vil føle, at du kører i en bil, der er en klasse over en indgangsmodel, men det er den ikke – den nye Ford KA+ byder bare på en forbandet attraktiv samlet pakke af en minibil. Hvis du sætter pris på mange af fordelene ved en Ford Fiesta, men skal holde dig inden for et lidt strammere budget, så får du med den nye KA+ en minibil med max køreglæde og udstyr.
Oplev mere om Ford
#Ford KaPlus#KaPlus

Se mere om den nye Ford Ka+ her

Fremhævede artikler

Relaterede artikler