OplevFord

Derfor er Ford KA+ den rigtige bil til dig

Den nye Ford KA+ er som skabt til det danske marked. Med fem døre som standard, utrolig god plads for en minibil, top-brændstofeffektive motorer og et hav af moderne teknologier udgør den et uanstændig attraktivt bud på en moderne minibil.  

Rigtig meget eksklusiv luksus inklusive

Ved ’unboxing’-eventet i London bemærker Lewis Hilsenteger fra Unboxing Therapy, ganske passende, hvor fantastisk det er, at mange af de moderne funktioner, der for blot nogle år siden stadig blev opfattet som luksustilbehør, nu kan integreres i selv prisgunstige minibiler. For forbrugeren betyder det høje udstyrsniveau utrolig meget komfort selv ved billigere biler, og det er den nye KA+ et godt eksempel på. Med sine 5 døre, 6 airbags og blandt andet Ford SYNC er den såvel velegnet til singler som familier. Og ja, som skuespilleren Joanna Page ganske rigtigt konstaterer, så er prisskiltet på den nye Ford KA+ virkelig lille.  

Udstyr i den nye KA+

Du får virkelig meget bil for pengene med den nye KA+. Her er tale om en ægte Ford, selvom man næsten ikke tør tro det, når man ser på prisen. Ud over Ford-typisk kvalitet og design byder den nye KA+ blandt andet på følgende:
  • Utrolig god plads for en minibil og 5 døre
  • Højt niveau af sikkerhed med 6 airbags og fartbegrænser
  • El-ruder foran, fjernbetjent centrallås, el-justerbare spejle og Ford Easy Fuel
  • Valget mellem to innovative 1,2-liters motorer med hhv. 70 og 85 hk
  • Et innovativt design, ægte Ford-udtryk og 270-liters bagagerum
  • Køreegenskaber og manøvrering, som man forventer det af en Ford

Rigtig meget (mini-)bil for pengene

Med det høje udstyrsniveau minder den nye KA+ på mange måder om storebroren Fiesta. Det er dog ikke kun ved et kig på prisen, at forskellen mellem de to modeller bliver tydelig. Med den nye KA+ har Ford skabt en moderne minibil med helt uimodståelig charme og stor personlighed. Den har utvivlsomt sin egen berettigelse, og sætter høje standarder for, hvad man fremover vil kunne forvente i samme prisklasse – og med en pris fra kun 118.400 kr. vil der nok kun komme flere KA+ på de danske landeveje fremover.
Oplev mere om Ford
#Ford KaPlus#KaPlus

Se mere om Ford Ka+ her

Fremhævede artikler

Relaterede artikler