Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Bybiler: Læs om de urbane muligheder

Verden bliver mere og mere urban. En støt stigende befolkning flytter til storbyer, hvilket medfører større befolkningstæthed, flere biler og mere trafik. Det betyder samtidig også, at der bliver stillet større krav til den type af biler, der skal dominere fremtiden.

Som en del af sortimentet har Ford to bybiler. Det drejer sig om henholdsvis Ford Fiesta og Ford Ka, der er lavet til nu og fremtidigt brug.

 

Hvorfor vælge en bybil?

Der kan være mange forskellige grunde til, at du overvejer en bybil. Uanset hvad dine præferencer måtte være er der dog en række ting, der står centralt ift. overvejelser omkring købet af en bil til brug i byen. Den største fordel ved by-venlige biler er klart deres størrelse: De er lette at navigere rundt i byen grundet deres kompakte størrelse, og det gør dem samtidig også nemmere at parkere i smalle gader og steder med lidt plads.

En anden fordel ved at vælge en bybil er, at den ofte er mere brændstoføkonomisk og derfor på længere sigt giver større besparelser. Bybiler kører typisk længere på literen, men det betyder nødvendigvis ikke, at de er mindre kraftfulde end en anden type bil. Motorerne er mindre, bilens størrelse taget i betragtning, men det bliver der gjort op for ved den stærke kraft motoren besidder, trods sin kompakthed.

 

Hvilken bybil skal jeg vælge?

Der er forskellige ting at overveje når du skal vælge den rigtige bybil. Ford har to kompakte modeller der hver har deres fordele. Det drejer sig om Ford Ka og Ford Fiesta, som begge findes i et stort udvalg af farver. Som noget helt specielt er det også muligt at få bybilerne i en sort/hvid udgave, hvor begge farver bliver kombinerede.

Om dette udtaler John McLeod, chefdesigner for personbiler hos Ford i Europa, følgende:

”Sort og hvid er en tidsløs kombination, der bringer tankerne tilbage til 1960’ernes stil, som nu inspirerer designerne inden for eksempelvis elektronik og træningssko. Hvid er ren og simpel og kontrasten til en sofistikeret sort er perfekt. Vi har brugt den simple kombination til at levere de specielle udgaver af Fiesta og Ka med et karismatisk tvist”.

 

Det elektroniske udstyr i bybiler gør det også værd at kigge nærmere på bilerne som en mulighed. Både Fiesta og Ka kommer med en række teknologiske tiltag, som gør det til en fornøjelse at køre i dem.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: