OplevFord

Ford introducerer B&O PLAY

God lyd er noget, som de fleste mennesker sætter pris på. Hvis yndlingsnummeret bliver sat på, og lyden er suveræn, kan det gøre vores dag bedre, og få et smil frem på vores læber. Og det er Ford fuldt ud klar over. Derfor har vi indgået et samarbejde med B&O og amerikanske HARMAN for at give vores kunder den optimale lydoplevelse i alle vores modeller. Med samarbejdet kommer Ford til at sætte en helt ny standard for lydoplevelser i bilen. Danske Bang & Olufsen har mere end 90 års erfaring med at skabe den optimale lydoplevelse, og sammen med HARMAN har de alle de nødvendige værktøjer, som det kræves for at forbedre oplevelsen for kunderne. ”Vores kunder fortæller os, at de i meget høj grad sætter pris på en ensartet lydoplevelse i høj kvalitet, og det er lige præcis, hvad vi får ud af samarbejdet med HARMAN. Det er blot en af de veje, vi går for at skabe en mere komplet og engagerende oplevelse i bilen for vores kunder,” siger Raj Nair, vicepræsident for produktudvikling hos Ford.

B&O PLAY introduceres i Fords modeller allerede i 2017

B&O PLAY er en yderst værdifuld tilføjelse til bilerne i Fords modelprogram, og revolutionen rulles allerede ud i 2017. Kombinationen af den store tekniske viden fra HARMAN og den lange erfaring fra Bang & Olufsen samles i B&O PLAY-produkterne, og når det kommer til udviklingen af de unikke B&O PLAY-lydanlæg til Fords modeller, kan kunderne forvente en helt exceptionel oplevelse – en nøje afstemt lydoplevelse, der er skræddersyet i forhold til hver enkelt model i Fords modelprogram. Kalibreringen af højttalere og andre enheder vil ligesom placeringen af højttalerne være afstemt, så den optimale lyd bibeholdes uanset kørselsforholdene, og hvor i bilen man sidder. ”Ford og B&O PLAY er et perfekt match, når det kommer til mærker, der står for kvalitet, frihed og innovativt design, og vi går sammen om at revolutionere køreoplevelse for kunderne. Med vores fælles engagement i at løfte oplevelsen er Ford den ideelle bilproducent i forhold til at få den trendsættende B&O PLAY-oplevelse ud til bilister og passagerer i hele verden,” fortæller Michael Mauser, præsident for HARMANs Lifestyle Audio Division.

Sound Journeys – lad Ford forkæle dine sanser

For at illustrere lydens magt har Ford og B&O PLAY afsløret en installation kaldet Sound Journeys, en stationær oplevelse, der berører alle fem sanser. Ved hjælp af B&O PLAY-produkter vækker installationen tre forskellige miljøer til live gennem forstærket lyd – en skov, en kløft og et hav. Oplevelsen gøres endda næsten visuel med lydbølger, som demonstrerer, hvordan lyd kan ændre opfattelsen af de steder, vi kender fra hverdagen for at give mennesker en mere følelsesmæssigt betonet oplevelse. Se mere i denne video: Se mere om Ford og HARMANs samarbejde om B&O PLAY på www.beoplay.com/Ford.
Oplev mere om Ford
#b&o#beoplay#Ford#ford danmark#harman#lyd#sound journeys

Fremhævede artikler

Relaterede artikler