OplevFord

Ford Focus RS kåret som Årets Bil

Der har været tale om en sand syndflod af rosende ord og flotte anmeldelser, siden den nye Ford Focus RS kom på gaden tidligere på året. For nyligt blev den så udmærket med den prestigefyldte titel Årets Bil af bilmagasinet AutoGuide.com. Hos Ford er vi selvfølgelig glade for den flotte udmærkelse og giver dig her et indblik i, hvad der lå til grunde for AutoGuide.coms beslutning.  

”Den massive hype er berettiget…” – AutoGuide.com

Chefredaktør ved AutoGuide.com, Jonathan Yarkony, udtalte sig yderst imponeret om den nye Ford Focus RS og pointerer følgende: "Ford Focus RS er en af de få biler, der i forvejen får en massiv hype, men så stadig leveret ud over vores vildeste forventninger. Ikke kun på papiret er den [Ford Focus RS] en fremragende firehjuls-hatchback. Med sine imponerende 350 hestekræfter, manuelt gearskift og indtagende personlighed tager den afsæt til et kraftfuldt spring og lander sikkert direkte på toppen af hot-hatchback-segmentet. Den er bilentusiastens sikre valg”.  

En stolt chefingeniør takker for prisen på holdets vegne

Den flotte pris blev taget godt imod af en mærkbar stolt Jamal Hameedi, chefingeniør ved Ford Performance. ”Det er en stor ære at modtage prisen Årets Bil”, udtalte han. "Succesen med Focus RS i hele 2016 er et udtryk for hele Ford-teamets konstante indsats og hårde arbejde. Alle arbejder konstant på højtryk for at skabe biler, der vil fange bilentusiasternes hjerter verden over”.  

Også Top Gear er enige

Det er langtfra kun AutoGuide.com, der har rosende ord tilovers for vores nye hatchback. Også værterne i det engelske bilmagasin Top Gear viste sig yderst imponeret over den nye Focus RS. Er du interesseret i at læse, hvordan Top Gears Charlie Turner udtalte sig om den nye Focus RS? Så læs videre her.
Oplev mere om Ford
#Focus#Focus RS

Se Ford Focus RS her

Fremhævede artikler

Relaterede artikler