Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Bilmotor med klassens bedste brændstofsøkonomi

Ford Focus EcoBoosts bilmotor leverer samme motorkraft som en stor benzinmotor, men med en lille bilmotors brændstofforbrug. Med op til 27 km/l leverer den med klassens bedste brændstoføkonomi og CO2-udledningen er med 109 gram pr kørt kilometer tilsvarende beskeden.*

 

EcoBoosts bilmotor er en populær teknologi i Europa

EcoBoost-bilmotoren er også populær blandt Fords kunder i Europa, idet Ford Focus EcoBoost 1,0 tegnede sig for næsten hver fjerde solgte Ford Focus blot en måned efter at Ford Focus med den nye prisvindende bilmotor kom på markedet sidste år.

*Alle tal for brændstoføkonomi og CO2-udledning stammer fra officielt godkendte tests i overensstemmelse med EU Direktiv 93/116/EC. De benyttede tal for brændstoføkonomi er baseret på European Fuel Economy Directive EU 80/1268/EEC og vil adskille sig fra resultater af tests andre steder i verden.

 

EcoBoost er en nytænkning af bilmotoren

Ford EcoBoost blev i 2016 kåret til den bedste bilmotor ved International Engine of the Year Award, som blev afholdt i Stuttgart tilbage i juni. Juryen lagde i bedømmelsen blandt andet vægt på, hvordan Ecoboost som bilmotor formår at kombinere teknologi, brændstoføkonomi og fremragende køreegenskaber. Med titlen som ”Bedste bilmotor under 1 liter” har Ford bevist, at man ikke behøver slække på behovene, selvom bilmotoren er mindre end andre i tilsvarende biler. I stedet kan det gøre sig gældende, at en mere kompakt og mindre bilmotor bedre udnytter kan udnytte sin kapacitet.

 

Ford Focus blandt de mest raffinerede biler i Europa

Der er flere forskellige ting, som gør kombinationen af en Ford Focus og EcoBoost-motor helt speciel. Med den nye Ford Focus er der lavet et helt nydesignet interiør, som er kombineret med innovativ og nytænkende teknologi. En teknologi, som er blevet implementeret, er den nye Ford Sync II, som lader dig bruge en interaktiv touchscreen på 8 tommer. Det lader dig kombinere køreglæde med interaktiv teknologi, nytænkende design og en bilmotor med optimal udnyttelse af brændstof.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: