OplevFord

Det kan godt være sjovt at være fornuftig

Som forældre og bilentusiast vil du elske den nye C-MAX. Den byder på en helstøbt symbiose af følelse og fornuft, køreglæde og ansvarsbevidsthed. Her er der god plads til hele familien samtidig med, at der ikke gås på kompromis med de fremragende køreegenskaber. Hvorfor være splittet mellem følelse og fornuft, hvis det kan være så sjovt at være fornuftig.  

C-MAX tilgodeser alle familiens behov

Den nye C-MAX er en ægte luksus-familiebil kendetegnet ved et åbent og rummeligt interiør med god skulderplads på bagsæderne og en komfortabel loftshøjde. Med sin fleksible kabine med fem eller syv sæder byder den på masser af plads til alle dine behov. Og på trods af den gode plads i den nye C-MAX er længden overskuelig, hvilket gør den velegnet til bykørsel og let at parkere. Med bilens USB-interface er der altid sørget for underholdning til de små på turen. Du tilslutter blot din smartphone eller tablet, og så kan det gå løs med film og spil på bagsædet. Som fører har du imidlertid adgang til stort set alle bilens funktioner fra rattet eller ved brug af stemmen, hvilket gør den såvel sikker som komfortabel i hverdagen.  

Og nu til det sjove

Bare rolig, på trods af familievenlige funktioner og design kommer du ikke til at gå på kompromis med køreglæden i den nye C-MAX. Udvalget af revolutionerende diesel- og benzinmotorer giver dig den kraft og ydeevne, du har brug for – såvel i hverdagen som til en frisk hyggetur ud ad landevejen. Der er sørget for godt med hestekræfter, mens brændstofeffektiviteten holdes på et meget fornuftigt niveau, og så er der altid reserver til en kvik acceleration. Uanset om benzin eller diesel, så er den nye C-MAX en virkelig sjov bil at køre i.  

Og nu til endnu mere af det sjove… Finansieringen

Finansloven for 2017 er vedtaget, og der er gode nyheder til dig som bilkunde. Registreringsafgiften på biler er nemlig blevet reduceret. Vi lader afgiftsnedsættelsen fuldt ud komme vores kunder til gode og er derudover klar med nye priser for 2017. Du kan nu spare helt op til 26.000 kr. på din nye Ford. Og til dig, der er interesseret i leasing frem for køb, har vi en attraktiv leasingaftale til din nye C-MAX. Læs alt om den nedsatte registreringsafgift og vores nye priser her på siden.
Oplev mere om Ford
#C-MAX#Ford C-MAX

Fremhævede artikler

Relaterede artikler