Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Førsteklasses bil. Førsteklasses service.

Ford Vignale tilbyder dig den let genkendelige alliance, der definerer moderne luksus – kvalitetsmaterialer i udsøgt håndværksmæssig udførelse. Men det er kun begyndelsen. Ford Vignale repræsenterer også en livsstil, en førsteklasses oplevelse. En oplevelse, der giver dig adgang til en verden af personligt tilpassede, eksklusive og frem for alt tidsbesparende tjenester.

Disse sider giver et lille indblik i de særlige Ford Vignale-kendetegn, som du finder i denne verdenspremiere på Ford Vignale-konceptet: Ford Mondeo Vignale. Hvis Ford Vignales kombination af tidløs kvalitet og tidsbesparende tjenester tiltaler din opfattelse af, hvordan en bil bør understøtte den kvalitetsbevidste moderne bilists livsstil, så vil vi gerne byde dig velkommen i Vignale Lounge hos din specialiserede Ford Store. Her kan din personlige Vignale relationship manager give dig en komplet introduktion til Vignale og dens mange eksklusive tjenester.

 

Eksklusive farver

Den nye Ford Mondeo Vignale fås i flere forskellige eksklusive Ford Vignale-farver. Ud over Nocciola Brown, Magnetic Grey og Panther Black kan du f.eks. bestille din bil i farven White Platinum – en juvelagtig nuance med perleglans, der er inspireret af de rosenfarvede metalliske overtoner, som nogle gange anvendes af møbel- og modedesignere. Joel Piaskowski, designchef hos Ford Europe: “For at designe de bedst mulige biler trækker vi på den bredest mulige vifte af inspirationskilder uden for bilverdenen og fra hele verden.” Jagten på denne inspiration foregår hos Fords team med fokus på fremtidige tendenser på deres Design Studio i Köln i Tyskland. De holder skarpt øje med globale stiltendenser inden for arkitektur, mode og møbler.

 

Elegant interiør 

De eksklusive, håndlavede Ford Vignalelædersæder i Ford Mondeo Vignale har et elegant, quiltet, diamantformet mønster. Den sekskantede tone-i-tone-quiltning bruges også til at dekorere de silkeglatte læderarmlæn. Designet er inspireret af mange forskellige typer møbeldesign som f.eks. eksklusive sofaer med elegante, moderne linjer. Erika Tsubaki, designchef: “Vores kunder forventer, at vi finder nye designudtryk, så vi adskiller os fra andre varemærker.”

Førsteklasses bil Ford Vignale

Prikken over i’et

I Ford Vignales verden tæller selv den mindste detalje. Denne omhu med detaljerne ses både på inder- og ydersiden af den eksklusive Ford Mondeo Vignale. Kromdetaljerne får bilen til at udstråle luksus. Den helt nye front på Ford Mondeo Vignale har et elegant, kromfarvet kølergitter, og denne sans for detaljer går igen i den særligt designede kofanger med kromudsmykning og LED-tågelygterne. Kromdetaljerne går også igen på dørhåndtagene og sidespejlene. Som kronen på værket er Ford Mondeo Vignale udstyret med unikke 18” eller 19” alufælge.

Førsteklasses bil Ford Vignale

Indvendige detaljer

Indvendigt finder man det stiliserede Vignalelogo flere steder. Det er selvfølgelig på instrumentbrættet, men også som en detalje på lædersæderne. Prægede fodlister og gulvmåtter er andre elegante påmindelser om, at du kører med stil. Derudover er rattet, midterkonsollen, det øverste af dørene og instrumentbrættet alle betrukket med læder af høj kvalitet. Designchef Chris Bird: “Vi ønskede at give bilens interiør en afslappet, tilbagelænet stemning. Når man sætter sig ind i bilen, skal det føles, som om man træder ind i en virkelig luksuriøs lounge.”

 

Føl dig hjemme

Ford Mondeo Vignale er udstyret med den nyeste og mest avancerede teknologi for at hjælpe dig så meget som muligt. Efter nøglefri døre og start hjælper Ford SYNC 2 med stemmestyring og touchskærm dig med at foretage telefonopkald, vise sms’er og navigere, udelukkende ved hjælp af stemmen. Du kan f.eks. bare sige: “I’m hungry,” så viser navigationssystemet dig alle restauranter i nærheden, lidt lige som en personlig assistent. Der er helt tyst og stille inde i bilen, takket være det avancerede Active Noise Cancellation-system og det laminerede glas. Alt dette kan du nyde fra dit komfortable, opvarmede sæde, som kan justeres på 10 forskellige måder og leveres komplet med hukommelsesfunktioner.

 

Tid er den største værdi

Gratis bilvask

Når bilen er til service, kan du nyde en gratis bilvask. For at spare dig tid og sikre, at din Ford Vignale altid skinner og funkler, som den er skabt til.

 

Henter og afleverer

Det har aldrig været lettere at vedligeholde din bil. Vi henter den, laver alt det arbejde, der er nødvendigt for at få den i tip-top stand igen, og afleverer den derefter tilbage til dig. Det eneste, du skal gøre, er at nyde forskellen.

 

Premium Valet

Bilvasken kan kombineres med Premium Valet. Ja, du læste rigtigt. Vi henter din bil, vasker den, finpudser den ned til mindste detalje og leverer den derefter tilbage til dit hjem eller dit kontor, så du kan beundre din perfekte bils rendyrkede skønhed, som om du så den for første gang.

 

Vignale OneCall

Hvad kan vi hjælpe dig med? Et enkelt telefonnummer giver dig hurtig adgang døgnet rundt, alle ugens dage, til en af vores specialiserede Vignale-supportmedarbejdere, som kan organisere vejsidehjælp, arrangere et besøg hos en Ford Store, administrere dine planlagte serviceeftersyn og svare på enhver anden bekymring eller ethvert andet spørgsmål, du måtte have.

Førsteklasses bil Ford Vignale

Udvidet prøvekørsel

Din relationship manager vil hellere end gerne arrangere en udvidet prøvekørsel med Ford Mondeo Vignale for dig, endda over to dage eller en weekend, hvis du ønsker det. Dermed får du mulighed for at undersøge ethvert aspekt af den uovertrufne Vignale-oplevelse, når det passer dig.

 

Levering hjem til dig

Du kan selvfølgelig komme og hente din splinternye Ford Mondeo Vignale hos en Ford Store. Men vi leverer også meget gerne din nye bil til dit hjem eller dit kontor. Du vælger selv. Spørg din Vignale relationship manager om dine muligheder.

 

Vi arrangerer alt, så det passer til din tidsplan

Når du kører i en Vignale, er det ensbetydende med en personligt tilpasset service, som er skræddersyet til dine specifikke krav, og din personlige Vignale relationship manager er en vigtig del af denne service. En person, der kender dine behov og personlige præferencer, og som fungerer som din eneste kontaktperson. Formålet med dette? At hjælpe dig med at spare tid, fordi vi forstår, at din tid er kostbar.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: