Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Fiesta og Fiesta ST kåret som bedste biler!

Danmarks største bilmagasin har taget temperaturen på det forgange bilår og udråbt både Ford Fiesta og Ford Fiesta ST som respektive vindere af deres bilklasse.

Bil Magasinets opgørelse over bilåret, der er gået, hedder ganske enkelt ’Bedste biler – basta!’ og er en fast årlig prisuddeling, der kårer de bedste biler i en række forskellige klasser.

Kåringerne er med i nyeste februarudgave af Bil Magasinet, hvor Ford Fiesta ST og Ford Fiesta pryder side 54 og 55 som henholdsvis bedste GTI-bil og bedste minibil i 2018. Sidstnævnte vinder endda titlen som bedste minibil for andet år i træk.

”Motor, gearkasse og undervogn går op i en højere enhed, når du vrider ørerne rundt på livlige Ford Fiesta ST. Bilen leverer god gammeldags køreglæde med et løftet baghjul i hvert skarpt sving, mens den ivrige 3-cylindrede motor har kræfter nok til, at du kan hænge med en gammel Porsche 911 ude på de små landeveje. Samtidig er den til at betale, kører næsten 17 km/l og kan erhverves til under 300.000 kr. Skynd dig at nappe én, inden nogen dikterer, at vi skal køre i triste elbiler uden sjæl og smittende humor,” lyder den rosende vindertekst om Fiesta ST.

Fiesta får også klasseledende hæder: ”Et år er gået og Ford Fiesta er stadig ikke vippet af pinden som vores foretrukne minibil. Den udmærker sig ved at have en legesyg og livlig undervogn, friske 3-cylindrede turbobenzinmotorer, en fin gearkasse og nogle udstyrslinjer, der forfiner køreegenskaberne og får Fiesta til at ligne vores yndlings-GTI, du kan se på forrige side.”

Læs nærmere i Fords uddrag af Bil Magasinet.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: