OplevFord

Fiesta fejrer 40 års fødselsdag

Den populære Ford Fiesta har i årtier været en storfavorit, og i år fejrer den 40-års fødselsdag. Kom med tilbage i tiden i 1. generation af Ford Fiesta i videoen herunder, og læs om Ford Fiestaens udvikling gennem tiden herunder.    

Lille bil, stor personlighed

Nu er det jo ofte her i livet, at det første indtryk bedrager. En del af Ford Fiestas succeshistorie synes at være et eksempel på netop dette – en minibil med langt mere personlighed, end man tør forvente ved det første øjekast. Og mens den sjette generation Ford Fiesta kun er ca. 40 cm længere end den første Fiesta fra 1976, så er den ikke mindre end spækket med enormt meget moderne teknologi. Ford Fiesta er en af de mest elskede små biler gennem de sidste 40 år, og det fortsætter den også med at være i den sjette generation af den lille bil med den store personlighed. Når man sidder bag rattet i en Ford Fiesta, kan man ikke andet end at mindes om, at gode ting ofte kommer i små doser. Ganske rigtigt er Ford Fiesta en bil i by- og minibilklassen, bare en forbandet fræk lille en af slagsen. I designet af den nye Fiesta har vi endnu engang lyttet til kundernes ønsker og integreret lige præcis de ting, der efterspørges allermest. Resultatet er en uimodståelig pakke af en minibil, der byder på masser af sjov og uforskammet meget køreglæde til prisen.  

Udstyrspakken:

  • Easy Fuel-system hjælper dig med at holde hænderne rent og brændstof i tanken.
  • Nøglefri lås: Du kan låse din Fiesta uden at tage nøglen i hånden.
  • Super let manøvrering: Manøvreringen har aldrig været letter i en Ford Fiesta takket være elektriske servostyring, der også bidrager til bilens fremragende brændstoføkonomi.
  • Start uden nøgle: Bilens sensor registrerer, at nøglen er til stede, når du sætter dig i bilen. Herefter kan du ganske simpelt starte bilen med et enkelt knaptryk.
  • Sikker parkering: Med bakkamera og parkeringssensor er det legende let at parkere din Fiesta, hvor end du ønsker det.
  • Opvarmet forrude: Du er godt kørende selv på kolde vintermorgener.
  • Fartpilot: Slap af og kør sikkert på lange ture.
 

Rigtig meget bil for pengene

Ovennævnte er blot nogle af de mange spændende features i den nye Fiesta. Hvor bilen for alvor brillerer er under en rask køretur på landevejen, hvor du kan opleve, hvordan bilens mange teknologier spiller sammen og skaber en stor køreoplevelse. Prisen for en ny Fiesta 1,0 Trend+ med 80 hk, fem døre, aircondition og SYNC med Bluetooth og automatisk nødopkald starter fra 129.990 kr. Stol på os – det er rigtig meget bil for pengene.
Oplev mere om Ford
#Fiesta#Ford Fiesta

Fremhævede artikler

Relaterede artikler