Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Europas mest oversete rute

Den krydser bjergene i det nordlige Portugal og skærer ind i nationalparken Parque Natural do Alvão. Køreruten N304 kan muligvis være Europas bedste af slagsen. Den er snoet og bred, har rytmisk kuperet terræn og tilbyder en fantastisk udsigt. Og det bedste af det hele er, at du kan få den helt for dig selv.

“I løbet af tre dages optagelser stødte vi knap nok på 20 andre biler på ruten,” indrømmer motorjournalisten Steve Sutcliffe, der for nylig afprøvede den oversete kørerute i den helt nye Ford Focus ST. ”Dens vilde sving er måske ikke alles kop te, men det er en uforglemmelig rute for de allermest køreglade.”

Ruten slanger sig gennem et af Portugals mest naturskønne områder, der er belagt med gode hoteller til billige penge, charmerende små caféer og seværdigheder som vandfaldet Olo, som tiltaler både eventyrere og bilentusiaster.

Den portugisiske N304 er den tiende i rækken af Fords serie Europe’s Greatest Driving Roads, der udforsker Europas bedste køreruter. N304 scorer hele 57 point ud af 60 mulige målt på seks forskellige kategorier. Det er den højeste karakter hidtil, der understreger, at man gør klogt i at udforske denne oversete perle af en vejstrækning.

Læs meget mere om den nye Ford Focus ST.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: