OplevFord

En minibil i særklasse

Hvad er en minibil?

En minibil er en bil, der størrelsesmæssigt ligger mellem den såkaldte mikrobil og den lidt mindre mellemklassebil. Den bedste minibil byder på både plads og komfort kombineret med gode egenskaber som bybil, der gør den let at manøvrere og parkere i tætpakket trafik. Fords bud på den bedste minibil finder du i den helt nye Ford Fiesta.  

Den nyeste og hidtil bedste minibil fra Ford

I september 2017 blev den helt nye Ford Fiesta lanceret i Danmark. Den hidtil bedste version af den populære minibil fra Ford. En kombination af gode køreegenskaber og kraftig ydeevne, samt en brændstoføkonomi der gør en forskel både for miljø og pengepung.  

Ford Fiesta modeller

Som led i den nye lancering af Ford Fiesta kommer den populære minibil i nye varianter og modeller. Den nye Ford Fiesta kommer i versionen Active, der har crossover-lignende referencer, Fiesta Titanium og den sporty ST-Line. For yderligere luksus har Ford også valgt at lancere den nye Fiesta i en eksklusiv Vignale version. Vignale er Fords luksuskoncept, der giver bilen et mere eksklusivt udtryk og ekstra komfort. Nu er det altså også kommet til, at Ford Fiesta kan opgraderes til denne ekstra luksuriøse udgave af en i forvejen komfortabel og flot bil. ford-fiesta-minibil

Sikker, komfortabel og femstjernet

Udover innovativ teknologi, højtydende motorer og høj komfort er den nye Ford Fiesta fremfor alt også en sikker bil. Med 5 stjerner i den velkendte og respekterede Euro NCAP crashtest er den nye Ford Fiesta på mange måder en ledende bil i sin klasse. Fiestaen får topscorer i passagerbeskyttelse, side-, bagfrakommende- og frontale sammenstød, der gør bilen 360-graders sikker for alle passagerer i bilen. Den høje sikkerhed skyldes en innovativ opbygning af bilens karrosseri samt en række sikkerhedssystemer, som også tilbydes i den nyeste Fiesta. Lane Keeping Aid, Lane Departure Warning og justerbar fartbegrænser er bare nogle af de sikkerhedssystemer, der gør, at Fiestaen belønnes med 5 stjerner i testen. Disse systemer tilsammen overgår ligeledes sikkerhedspakker, man normalt ser i denne bilklasse, som gør Ford Fiestaen ledende i minibil-klassen. Fiesta-Euro-NCAP-sikkerhed

Innovativ teknologi for bedre brændstoføkonomi

Den nye Fiesta har ikke bare gode køreegenskaber, men er også en grønnere og mere brændstoføkonomisk minibil. Den fås med den prisvindende 1,0-liters EcoBoost motor, der både sparer brændstof og yder op til 140 hk for den perfekte kombination af gode køreoplevelser og brændstoføkonomisk fordelagtighed. Auto-Start-Stop teknologi giver ligeledes den nye Ford Fiesta en grøn og brændstoføkonomisk profil.  

Prisvindende minibil

Siden den nylige lancering har den nye Ford Fiesta imponeret og brillieret på bedste vis. Dette kommer til syne i en test fra Bil Magasinet, hvor en række minibiler, heriblandt den nye Ford Fiesta, testes og sammenlignes. Helt i toppen og som vinder af testen finder du den nye Fiesta, der får rosende ord og kommentarer. Testresultatet vidner om en minibil i særklasse, der vinder over de andre konkurrerende minibiler og ligger sig i toppen som den bedste minibil.  

Underholdning på din biltur

Den nye Fiesta har også fået en opgradering i form af B&O Play, der giver den optimale lydoplevelse på køreturen. De fleste sætter pris på god lyd, og det skal der ikke gås på kompromis med under køreturen. Derfor er B&O Play prioriteret i den nye Fiesta for god lyd og gode oplevelser. For ekstra underholdning og komfort indeholder Ford Fiesta også det nyeste infotainment system SYNC 3 med swipe- og touchfunktion, stemmestyring og meget mere.
Oplev mere om Ford
#Fiesta#Ford Fiesta#Minibil

Fremhævede artikler

Relaterede artikler