Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Elektrisk Mustang Cobra med 1400 hk

Den larmer slet ikke og sluger ikke én dråbe brændstof. Til gengæld kan den tilbagelægge en kvart mil (402 meter) på lidt over 8 sekunder med en topfart på 273 km/t. For første gang nogensinde introducerer Ford Performance en Mustang Cobra Jet, der er 100% elektrisk.

Den batteridrevne Mustang Cobra Jet 1400 er en specialbygget dragster-prototype, der leverer intet mindre end 1.400 hk og et drejningsmoment på 1.500 Nm.

“Ford har altid vist innovation gennem motorsport. Elektriske drivlinjer giver os en helt ny form for ydelse, og vores strømdrevne Cobra Jet 1400 er et eksempel på, hvordan vi skubber ny teknologi helt til grænsen. Vi er glade for at kunne vise den frem i et år, hvor Mustang-familien også får et helt nyt medlem i form af den 100% elektriske SUV Mustang Mach-E,” forklarer Dave Pericak, global direktør hos Ford Icons.

Både Mustang Mach-E og prototypen Mustang Cobra Jet 1400 viderefører Mustangs ikoniske arv med kompromisløse elektriske drivlinjer, der giver en forsmag på fremtidens Ford-biler.

Derudover hædrer Cobra Jet 1400 også den originale Cobra Jet, der stadig er en force inden for drag racing efter at have været en af de første modeller overhovedet til at dominere sporten i slutningen af 1960’erne.

Ford Performance vil fortsætte med at testkøre Cobra Jet 1400 inden dens officielle drag racing-verdensdebut senere i år, hvor både fans, pressen og motorsportskonkurrenter vil kunne opleve monsterets egenskaber på asfalten.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: