OplevFord

Eksklusivt event med Ford GT

Jason Watt og hans Ford GT blev en vindende kombination, da Fords specialindrettede udvalg af handicapbiler for nylig blev fremvist og afprøvet.

Arrangementet ved navn ’Debat og bildæk’ blev afholdt den 9. maj af Dansk Handicap Forbund i samarbejde med blandt andre Ford, Autohuset Vestergaard og Rehabiler Specialindretning og fandt sted ved Handicaporganisationernes Hus i Taastrup.

Dagens tætpakkede program bød på debat og workshops, hvor man kunne blive klogere på aktuelle handicappolitiske problemstillinger. Derudover havde gæsterne rig mulighed for at afprøve Fords handicapegnede biler og få en uddybende snak med Rehabilers konsulenter. Fords specialindrettede biler er ofte et populært valg, da de fås med automatgear – noget der ofte er essentielt i en handicapbil eller –bus.

Rehabiler Specialindretning, som er en del af Autohuset Vestergaard og en af Fords tætte samarbejdspartnere, er et prisvindende firma med over 25 års erfaring i blandt andet at sælge busser og biler med indretning til handicappede. De er især anerkendt for deres evner inden for specialindretning af biler og vandt senest prisen for Årets Opbygning ved messen Transport 2019.

Dagens eksklusive tilløbsstykke stod Jason Watt for, da han kom forbi med sin Ford GT og fortalte åbenhjertigt om, hvad superbilen betyder for ham i forhold til at kunne bevæge sig fuldstændig frit – noget som de mange fremmødte i den grad nikkede genkendende til. Dertil sørgede Fords kaffetruck Henry’s Garage for at holde snakken i gang og ganen varm.

Oplev mere om Ford
#Autohuset Vestergaard#Debat og Bildæk#Ford GT#Handicap#Jason Watt#Rehabiler#sikkerhed

Fremhævede artikler

Relaterede artikler