OplevFord

Din Ford ved, hvor du kan få kaffe

Din Ford ved, hvor du kan få kaffe

De fleste har prøvet at sidde i bilen og fumle med knapperne for at ringe til mor eller finde en tankstation. Med Fords nyeste infotainmentsystem SYNC 3 slipper du for besværet. SYNC 3 er nemlig stemmestyret - og taler dansk. SYNC 3 er på mange måder en forlængelse af din smartphone. På den flotte 8" touchscreen kan du både bruge swipe og pinch-funktioner, som du kender det fra både telefonen og tablets. Opsætningen er meget intuitiv, og med store, tydelige knapper er det let at finde frem til den information du skal bruge. Og hvis du ikke har mulighed for at navigere rundt på skærmen, fortæller du bare systemet, hvad du skal bruge - og det hele foregår på dansk.

Apple CarPlay og Android Auto

Med SYNC 3 kan du tilslutte din Apple- eller Android smartphone til din bil gennem enten Apple CarPlay eller Andorid Auto. Når du er koblet på, ændres brugerfladen, så skærmen nu er sat op på samme måde og med samme ikoner og funktioner, som du kender fra din smartphone. Så er det op til dig, om du vil benytte de udvalgte apps via knapperne på skærmen eller vil bruge stemmekontrollen. Musik, kort, SMS'er og meget mere – alt er lettere end nogensinde før. Du kan endda diktere og sende beskeder uden at bruge andet end din stemme.

"Jeg vil ha' kaffe"

Det nye stemmestyringssystem tager brugervenlighed til nye højder. En simpel kommando som "jeg vil gerne have en kop kaffe" er nok. Så går systemet straks i gang med at finde den nærmeste café eller kaffebar, samt hvordan man lettest kommer derhen. Det samme gælder med restauranter, tankstationer eller hoteller. Du skal bare trykke på en knap, så systemet ved, at der kommer stemmekommando - og så klarer SYNC resten.

Hurtigere end nogensinde

SYNC 3 er Fords hurtigste infotainmentsystem til dato. Faktisk er det hele 10 gange hurtigere end sin forgænger, SYNC 2. Den hurtige responstid er sammen med de ovennævnte, nye features med til at gøre din køretur endnu bedre. På nuværende tidspunkt fås SYNC 3 i følgende modeller: C-MAX, Focus, Kuga, S-MAX, Mondeo, Galaxy, Mustang, Edge, Ranger og Transit Connect. Inden årets udgang introduceres SYNC 3 også til Transit Van. Læs mere om SYNC 3 på ford.dk  
Oplev mere om Ford
#Android Auto#Apple CarPlay#infotainment#SYNC#teknologi

Læs mere om SYNC 3 på ford.dk

Fremhævede artikler

Relaterede artikler