Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Det er praktisk at køre med intelligent firehjulstræk

Hvis du er vant til at køre med tungt læs, så vil du blive glad for, hvor praktisk det er at køre med intelligent firehjulstræk.

Hos Ford har vi et unikt intelligent firehjulstræk, der tackler besværligheder i kørsel på ujævnt terræn. Systemet er udviklet til alverdens vejforhold og er bl.a. testet ved den nordlige polarcirkel  og i Fords hemmelige testcenter i Belgien.

Den helt nye Ford Ranger kommer til Danmark i begyndelsen af 2016, og er på mange måder en klassisk amerikansk pickup med masser af rå offroad power. Den lanceres i XL og Wildtrack-modellerne, der begge har firehjulstræk som standard.

Den klarer op til 80 cm dybt vand, ligesom den med sin 23 cm frihøjde klarer selv det mest ekstreme terræn – opstigning ved op til 28 graders hældning og nedad igen ved op til 25 graders hældning. Firehjulstræk, terræn-gear og differentialespærre på bagakslen gør selv det mest udfordrende terræn til en leg for Rangeren. Offroad-kvaliteterne bliver fulgt op af alsidighed på almindelig vej, hvor Rangeren er i stand til at trække op til 3,5 tons og har en lastekapacitet svarende til de bedste i klassen.

En anden Ford-model der kan klare lidt af hvert er Ford Transit. Bilen, der også kan fås med firehjulstræk, byder på et rummeligt varerum fra 9,5 m3 og til hele 15,1 m3 samt totalvægte fra 3,5 ton til 4,7 ton. Ford Transit er derfor perfekt til dig eller din virksomhed, hvis der ikke skal gås på kompromis med plads, funktionalitet eller brændstoføkonomi.

Se videoen herover, hvor du kan se de to modeller i udfordrende omgivelser.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: