OplevFord

Hvad er definitionen på intelligens?

Én ting er at løse en problemstilling på den bedst mulige måde; en anden er det slet ikke at lade problemet opstå til at begynde med. Begge evner er guld værd, især når det gælder din og din families sikkerhed. Det er imidlertid først gennem kombinationen af de to, at man for alvor kan begynde at tale om intelligens. Mød vores intelligente beskyttelsessystem.  

Ford Intelligent Protection System

I vores intelligente beskyttelsessystem kombineres en lang række forskellige funktioner, der såvel hjælper dig i tilfælde af, at uheldet er ude, men også sørger for, at du undgår ulykker helt. Vi kalder disse funktioner for hhv. aktive og passive sikkerhedssystemer, og Ford Intelligent Protection System byder på kombinationen af dem begge. Blandt de aktive systemer, der har til hensigt at give dig den optimale kontrol over bilen i enhver situation, finder du elektronisk bremsekraftfordeling, ABS og Antispin. Med disse teknologier holdes din Ford sikkert på vejen, og du får den bedst mulige kontrol i skiftende vej- og vejrforhold. Hvis uheldet alligevel skulle være ude, er det vigtigt med sikkerhedsteknologi, der giver dig og din familie den bedst mulige beskyttelse. Vores passive systemer aktiveres på en brøkdel af et sekund inden kollisionen. Blandt disse teknologier finder du avancerede sikkerhedsseler, airbags og Pedal Intrusion Prevention-systemet. Gennem de aktive og passive sikkerhedssystemer i kombination med en konstant innovation af vores karosserier minimeres risikoen for kvæstelser i størst muligt omfang.  

Intelligent sikkerhedsudstyr på alle biler

At sikre din sikkerhed i vores biler er vores drivkraft i den fortsatte innovation af vores sikkerhedsudstyr. Vi ser ikke innovativt sikkerhedsudstyr som dyrt ekstraudstyr, men som tilbehør, der skal være tilgængeligt uanset bilmodel. Ford Intelligent Protection System fås således på alle vores modeller. Vær smart, kør Ford, og få glæde af vores intelligente beskyttelsessystem.
Oplev mere om Ford
#Edge#Galaxy#KaPlus#Kuga#Technology

Fremhævede artikler

Relaterede artikler