Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

C-MAX er familietestet

Som familiebil skal den nye Ford C-MAX kunne klare lidt af hvert. Vi ved, at bilen ikke bare er et transportmiddel. Det er også et sted, hvor man eksempelvis kan spise og drikke; noget, som Ford ved, bilmarkedet efterspørger. Derfor har vi sørget for at udvikle vores nye familiebil til at klare lidt af hvert – både indvendig og udvendig. Den er klar til at indtage markedet af familiebiler, hvilket gør den oplagt for personer, som har travlt i hverdagen, og samtidig har brug for en bil, der kan klare at blive testet – både af bilmarkedet og det, der kan ske fra dag til dag.

For at teste bilen bedst muligt, satte Ford et helt nyt testcenter op i Dunton uden for London, så bilen kunne testes, inden den blev sendt ud på bilmarkedet. På testcenteret bruger Ford årligt omkring 1 kilo kaffe; det går udelukkende til tests i bilen, inden den skal sendes ud på bilmarkedet. Mange af ingeniørerne i testcenteret har selv børn, så de kender til hverdagens udfordringer, og sørger på bedst mulig vis for, at bilen kan modstå alt fra smeltet chokolade, sodavand og makeup, før den skal møde bilmarkedet.

 

Robert Luetzeler om den nye Ford C-MAX og bilmarkedet

”Nogle gange er du nødt til at være lidt som Sherlock Holmes, og lege detektiv for at forstå præcis hvordan en skade sker, og hvordan den kan undgås eller reduceres” fortæller Robert Luetzeler, der arbejder hos Ford i Köln.

 

Bilmarkedet og Ford C-MAX

Den nye Ford C-MAX er fyldt med innovativ teknologi, som gør køreoplevelsen let og ubesværet for dig. I bilen har vi blandt andet indsat den nye Ford Sync, som du kan styre udelukkende med stemmen. Det gør, at du hele tiden kan fokusere på at have øjnene på vejen og dét, som er vigtigt under din kørsel. På den måde har Ford sikret sig, at den nye C-MAX er klar til bilmarkedet og det, den måtte møde.
I filmen ovenfor kan du se, hvordan bilen familietestes på mange forskellige måder. Testene er med til at sikre, at bilen er klar til bilmarkedet.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: