Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Blåt blod med Jason Watt

Ford fejrer 100 år i Danmark i år. I den anledning er Ford Danmark stolte af at præsentere minidokumentaren ’Blåt blod’, der kredser om Jason Watt og hans store passion for Ford og motorsport.

Få er blevet sat lige så meget på prøve i livet som Jason Watt. Da den tidligere professionelle racerkører i 1999 kom ud for en motorcykelulykke, der endte med at gøre ham invalid fra hoften og ned, var hans karriere slut.

Eller det troede man i hvert fald. Det skulle nemlig vise sig, at Watt er gjort af et ukueligt stof, der ikke sådan lader sig slå ud. Så da han imod alle odds efter ihærdig genoptræning indså, at han kunne fortsætte racerkarrieren uden brug af fødderne, tøvede han ikke et sekund med at realisere drømmen.

I minidokumentaren ’Blåt blod’, fortæller Jason Watt både rørende og detaljeret om nogle af de mest definerende øjeblikke i sit liv: Motivationen for at blive professionel racerkører, den livsændrende ulykke, udfordringen i at ville fortsætte racerkarrieren – og ikke mindst at blive den stolte ejer af Fords ypperligste superbil Ford GT for anden gang i 2018. Tidligere har Jason ejet en Ford GT fra 2005.

Det blå blod i Jasons årer og hans udødelige passion for Ford hjalp ham gennem alle odds. Det faktum indkapsler han med den livsbekræftende lektion: ”En gang imellem er man pokkers uheldig. Men livet er derude. Jeg skal jo ikke stoppe med at leve, jeg skal ikke blive ham, jeg frygtede at blive, der sidder hjemme i sin kørestol. Næ, fandeme nej. Så sætter jeg mig i min stol og tager ud på racerbanen, sætter mig i min bil og lukker døren – og så er jeg lige så god som alle de andre. Og på en god dag er jeg fandeme stadig lidt bedre.”

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: