Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Billigste privatleasing

Er du vild med at køre rundt i en splinterny bil, som der aldrig er problemer med? Så er privatleasing måske noget for dig. Hvis du vælger at benytte dig af denne finansieringsform, behøver det ikke nødvendigvis at blive dyrt for dig. Du er selv med til at fastlægge prisen.

Hos Ford ønsker vi at gøre det muligt for dig at køre rundt i en smart og komfortabel bil – uden du skal betale kassen for det.

Når du vælger at privatlease, afhænger din pris af dit valg af bilmodel, farve samt ekstraudstyr. Antallet af dine forventede kørte kilometer er også et parameter, der har indflydelse på din endelige leasingpris.

Når du indgår en privatleasing-aftale med din bilforhandler, skal du nemlig angive hvor mange kilometer, du forventer at køre på et år, hvilket kommer til at påvirke din månedlige ydelse. Det betyder til gengæld også, at du selv kan få indflydelse på, hvor meget du kommer til at betale for at køre rundt i en splinterny Ford-bil.

Det sidste parameter der influerer din leasingpris, er størrelsen på din udbetaling. Jo højere en udbetaling – jo lavere bliver din månedlige leasingydelse.

Få den billigste privatleasing-aftale
Når du går på opdagelse på vores side, kan du finde favorable tilbud og priser, som starter på 1745 pr. måned for en ny og smart bil i topkvalitet. Denne pris fastsættes på baggrund af den tilvalgte udbetaling og de forventede kørte kilometer pr. år.

Derudover vil de tidligere nævnte parametre ligeledes ændre prisen, hvis du vælger at ændre på dem. Det vil eksempelvis påvirke din pris, hvis du vil have en masse ekstraudstyr integreret i din valgte bil.

Hvis du ønsker at benytte dig af den billigste privatleasing, kan du blot undlade at tilkøbe dette, hvilket automatisk vil at holde din månedlige ydelse nede.

Hos Ford har vi stor forståelse for, at der ikke er én privatøkonomi, der er identisk med en anden. Derfor har vi også valgt at give dig flere forskellige muligheder, hvad angår dit udbetalingsbeløb.

Når du privatleaser hos Ford, bedes du nemlig om at ligge en udbetaling. Jo lavere et udbetalingsbeløb, du vælger, jo højere vil din månedlige ydelse ligeledes blive.

Hvis du ønsker at udforske dine muligheder og finde det bedste privatleasing-tilbud for dig, kan du her på siden prøve dig frem.

Dine fordele ved at benytte dig af Ford privatleasing
Når du benytter dig af Ford privatleasing, er du altid garanteret et solidt køretøj, som vil være med til at gøre din hverdag nemmere og langt mere komfortabel.

En god bil kan være med til at højne din livskvalitet – særligt, hvis du kører rundt i din bil hver evig eneste dag. Når du vælger Ford til, vælger du også automatisk  at prioritere dit eget velbefindende. Derudover behøver du ikke at bekymre dig om uforudsete udgifter eller service, da alle disse ting allerede er medregnet i din leasingaftale.

Det betyder alt andet lige, at du kan nyde dine daglige ture gennem hele dit leasingforløb – uden at skulle tænke over vedligeholdelse og reparation.

Billigste privatleasing – opsummering

Sidder du stadig og tænker: ”Hvordan opnår jeg den billigste privatleasing?”, så kan du med fordel vælge at fokusere lidt ekstra på nedenstående 5 punkter. De har nemlig alle sammen direkte indflydelse på din endelige privatleasing-pris.

– Forventede antal kørte kilometer pr. år
– Valg af udbetaling
– Valg af model
– Valg af farve
– Valg af ekstraudstyr

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: