OplevFord

Sådan får du den billigste privatleasing

Er du interesseret i at finde det billigste privatleasing tilbud, som du overhovedet kan få? Så er du havnet det helt rette sted, hvor vi giver dig nogle tips til at skrue prisen ned på din leasingkontrakt. Der er nemlig en række ting, som du kan gøre for at holde den månedlige ydelse nede. Læs med her for at få alle de konkrete tips, der kan hjælpe dig med at holde omkostningerne nede for din kommende leasingbil.  

Faktorer der giver dig den billigste privatleasing

Følg de nedenstående råd for at holde prisen nede.  

1. Kør så få kilometer som muligt

Medmindre du skal bruge din bil til langdistancekørsel til og fra arbejde hver dag, så bør du vælge det laveste antal kilometer pr. år, når du udfylder din ansøgning. Jo færre kilometer du vælger i din kontrakt, desto mindre koster din privatleasing. find den billigste privatleasing Her er der tale om en reel besparelse, som du selv kan bestemme. For eksempel så er der 100 kroners månedlig forskel på at vælge 10.000 kilometer i forhold til 15.000 kilometer pr. år. Dette er en ekstraudgift på 3.600 kroner i den 3 års leasingperiode, som du kan spare væk.  

2. Vælg den rette farve

Den farve, som du vælger til din bil, har faktisk også en indflydelse på din månedlige ydelse. Der er ofte tale om en ekstraudgift på under 100 kroner pr. måned, så det er muligvis ikke denne faktor, der ødelægger budgettet. Men hvis du er på udkig efter den billigste privatleasing overhovedet muligt, så er det en interessant pointe at have in mente. billigste privatleasing - Fords tips  

3. Fravælg ekstraudstyr

Hvis du kan leve uden en masse ekstraudstyr som fartpilot, regnsensor og parkeringssensorer bagtil, så kan du spare flere hundrede kroner pr. måned. For mange af vores kunder er standardpakken yderst tilfredsstillende, da du får:
  • Bluetooth
  • Lane Keeping Aid
  • Tagspoiler
  • Elbetjente og opvarmede sidespejle
  • 4,2" skærm
  • Manuel aircondition
  • Ford MyKey-teknologi
 

Hvad kan du ellers gøre?

Et sidste råd er at vælge en høj udbetaling. Når vi skriver "den billigste privatleasing", så mener vi, hvordan du får den laveste månedlige ydelse. Hvis du ønsker at holde dette beløb nede, så skal du lægge et større beløb nu og her. For eksempel ved at vælge 14.995 kroner til udbetaling frem for 4.995 kroner, kan du faktisk skære 500 kroner fra din månedlige pris. Find den billigste privatleasing Den samlede pris er i sidste ende den samme, men mange ønsker den store udgift til at starte med, så den er ude af verden. I de efterfølgende måneder ser beløbet på kontoudtoget mindre ud, hvilket mange foretrækker. Dette kræver naturligvis, at du har pengene til en større udbetaling nu, men over de næste mange måneder vil din månedlige udgift føles mindre.  

Opsummering: Sådan får du den billigste privatleasing

  1. Kør så få kilometer som muligt
  2. Vælg den rette farve
  3. Fravælg ekstraudstyr

Fremhævede artikler