Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Billig leasing

Overvejer du at privatlease din kommende bil? Der er altid fordele og ulemper ved alting. Derfor er det vigtigt, at du sætter dig godt ind i dine muligheder, inden du træffer en endegyldig beslutning.

Din leasingpris afhænger af mange faktorer – heriblandt bl.a., hvor meget du forventer at køre i bilen om året. Hvis du allerede har en idé om det, kan du her blive klogere på, hvor meget du ville skulle betale for at privatlease din bil – i den rette farve og model.

Bestem selv prisen på din bil

Prisen på din leasingaftale afhænger meget af de til- og fravalg, du gør dig, når du vælger din bil. Du har faktisk mulighed for at lease din bil til en ganske lav pris, hvis du ikke nødvendigvis har behov for en fuldt udstyret bil. Derudover spiller bilens model naturligvis også en stor rolle for din pris i sidste ende.

Derfor anbefaler vi altid, at du først og fremmest finder ud af, hvad der fungerer bedst for dig, og hvad dine intentioner er bag anskaffelsen af en bil.

Når du vælger leasing, kan du tilvælge det ekstraudstyr, som du har mest brug for, så du stadig holder dig på et prisniveau, hvor du kan være med. Du skal til gengæld huske, at det altså ikke er ligegyldigt, hvilken model og farve, du vælger, når du privatleaser din Ford-model. Alle dine valg får indflydelse på prisen.

Undgå at betale for pludselige regninger

Der medfølger generelt en stor økonomisk sikkerhed og stabilitet, når du privatleaser din bil hos en bilforhandler. Nåe du ejer en bil, er du selv ansvarlig for, at den vedligeholdes. Det er du ikke på samme måde, når du leaser en bil – det er nemlig allerede med i prisen. Du vil derfor på forhånd kende til alle bilens omkostninger i den kommende leasingperiode, såfremt du overholder kontakten.

Leasing er til gengæld ikke den rette løsning for alle mennesker, da mennesker har forskellig behov. Det vil typisk ikke være en optimal løsning at privatlease en bil, hvis antallet af kørte kilometer er usikkert for dig. Det er nemlig vigtigt, at du overholder din leasingkontrakt, hvor du på forhånd har angivet bilens kørte kilometer om året. Jo længere du vælger at kunne køre, jo dyrere vil din aftale naturligvis også blive med leasingselskabet.

Få en fast lav pris om måneden

Når du leaser din bil, sikrer du dig en fast lav pris om måneden. Det betyder, at du ikke skal betale bilens fulde pris med det samme. Det er til gengæld værd at vide, at du kan få dig en fordelagtig rente, hvis du ønsker at købe en bil i stedet for blot at leje den. Ved køb af en bil er du ikke bundet til en kontrakt, som bestemmer, hvor langt du må køre. Du vil få fuld råderet over din bil med det samme, og det giver dig selvfølgelig en frihed.

Ford – kvalitetsbiler til gode priser

Når du leaser din bil hos din lokale Ford-forhandler, kan du altid spørge ind til den billigste leasing-aftale. Vi står altid klar til at rådgive dig, så du går hjem med den bedste aftale for dig selv. Vores Ford-biler er altid af høj kvalitet, og vi er fortsat meget stolte over, at vores Ford Focus er blandt de syv finalister i Car of the Year 2019.

Billig leasing – opsummering

Hvis du stadig sidder og tænker: ”Den billigste leasing af bil – hvad er det så?” og ”er det overhovedet det rigtige for mig?”, så kan du her læse nogle punkter, som du bør tage højde for, inden du beslutter dig.

– Find ud af, hvor mange kilometer du har behov for at kører om året
– Vælg farve, udstyr og model med omhu
– Vurdér hvad leasingbilen reelt koster ved at få alle udgifter med

Ved at gennemgå alle tre punkter, giver du dig selv de bedste forudsætninger for at kunne træffe en fordelagtig beslutning for dig selv.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: