OplevFord

Tag på bilferie i Spanien

En kør-selv-ferie til Spanien byder på en række spændende oplevelser. På jeres bilferie til Spanien finder I varierede feriedestinationer med skøn natur, solrige badestrande og storbyliv. Uanset hvad I er til, byder Spaniens mange oplevelser på middelhavscharme samt spændende, naturskønne og solrige destinationer.  

Solferie på de spanske øer

Spanien byder på et væld af ferieøer, der er oplagte at tage til på en bilferie. Hvad enten I vælger at køre hele vejen til Spanien eller flyve hertil og leje en bil, er der flere destinationer, der passer til en bilferie. En af de mange øer er Fuertaventura. En ægte ferieø med skønne strande, vandsportaktiviteter og middelhavsstemning. En anden ø der er værd at køre til er Lanzarote. Her finder I blandet natur med vulkaner, strande og særprægede landskaber. På Lanzarote finder I også sportsresortet Club La Santa, hvis I er til en aktiv ferie. Andre øer, som også er et besøg værd på jeres bilferie i Spanien, er blandt andet Mallorca, Ibiza og Tenerife. Her finder I alt fra strande på stribe til bjergskøn natur og livligt øliv.  

Storbyferie i Spanien

Foruden solrige øer, byder en bilferie til Spanien også på smukke, kulturelle og seværdige storbyer. Madrid, hovedstaden i Spanien, byder på parker, shopping og kulturelle seværdigheder. I kan blandt andet køre hertil og besøge El Ritero parken, Museo del Prado eller markedet El Rastro. Til frokost og aften byder Madrid også på lækre tapas- og vinbarer, der kan stille både sult og tørst. En anden kendt og velbesøgt storby er Barcelona. Cataloniens hovedstad har alt fra skønne strande i udkanten af byen til Picasso museet og den aldrig færdigtbyggede katedral, La Segrada Familia. Barcelona er også kendt for shoppinggaden La Rambla eller bjerget Montjuïc. I kan også tage bilferien lidt udenfor Barcelona og gå op af det overdådige bjerg, Montserrat.  

Bilferie til de spanske kystbyer

Vil I bade i det turkisblå middelhav, byder en bilferie i Spanien også på en række kystbyer med krystalklart vand, klipper og kilometerlange strande. Nogle af de kyster I kan besøge er blandt andet Costa Blanca, Costa Dorada eller Costa Brava.  

Kør selv-ferie til Baskerlandet

På den nordlige del af den iberiske halvø finder I Baskerlandet. Et af de steder, der er værd at besøge i Baskerlandet, er Bilbao, der blandt andet byder på Guggenheim museet. Bilbao er ligeledes et godt udgangspunkt, hvis I vil køre videre gennem Baskerlandet. San Sebastián er endnu en destination i Baskerlandet, der passer perfekt til en bilferie i Spanien. Her finder I overdådige og nærmest tropiske strandomgivelser, der passer perfekt til en solrig bilferie. Foruden de smukke strande og flot natur byder San Sebastián også på gourmetoplevelser i særklasse. Flere restauranter er blevet anerkendt i Michelinguiden, og San Sebastián er kendt som et af de bedste steder du kan spise.  

Bilferie i Andalusien

En bilferie i Andalusien byder også på mindeværdige oplevelser og skønne feriedestinationer. I Malaga finder du strande, museer og andre seværdigheder, der kan skabe rammen om en god kør selv-ferie i Spanien. Vælger I at tage til Andalusien på bilferien, kan I også besøge Sevilla, der emmer af historiske fortællinger, byder på kunst, temaparker, museer og meget mere. Granada i Andalusien byder ligeledes på bilferiestemning i allerhøjeste klasse. Her finder I udsigtspunkter, historiske seværdigheder samt slottet Alhambra eller bjergekæden Sierra Nevada. Vil I på kør-selv-ferie I andre lande i Europa? Læs mere om kør-selv-ferie i Europa her.
Oplev mere om Ford
#bilferie#Bilferie i Spanien#Kør selv-ferie i Spanien#Kør-selv-ferie

Fremhævede artikler

Relaterede artikler