OplevFord

Bilferie i Europa – Fede destinationer og biler til din kør selv-ferie

De bedste steder at tage på kør selv-ferie

Der findes en lang række steder at tage på kør selv-ferie i Europa. Faktisk er det kun fantasien, der sætter grænser. Er du i humør til bare at pakke bilen og køre derudaf, er Europas mange strækninger selvfølgelig inden for nærmeste rækkevidde. Ikke desto mindre byder Europa på nogle af de smukkeste strækninger til en kør selv-ferie i særklasse. Herunder har vi listet et lille udpluk af Europas mange strækninger som inspiration til din bilferie i Europa.

Kør selv-ferie til Tyskland

Tyskland byder på lidt for enhver smag. På en kør selv-ferie til Tyskland har mulighed for at opleve både naturskønne omgivelser, storbyer og historiske byer og landskaber. En kør selv-ferie til Tyskland passer således til både børnefamilien, vennepar, kærestepar eller den solorejsende. Da Tyskland netop er Danmarks nabo, kan en kør selv-ferie henover weekenden også snildt lade sig gøre.

Kør selv-ferie til Italien

Vil du længere sydpå, er Italien også en fantastisk destination til din kør selv-ferie i Europa. Her får du muligheden for at opleve storslået natur med bjerge, vinmarker og meget til. Ligeledes byder Italien på kulturelle storbyer, strande, velsmagende mad fra det italienske køkken, samt gode vine. Du kan både drage mod Italien for skiferie eller solferie alt afhængig af, om du søger varmere himmelstrøg eller ski-action på din kør selv-ferie. Uanset byder Italien på lidt af hvert og noget for alle.

Kør selv-ferie til Sverige

Vælger du at køre nordpå, er Sverige også en kør selv-ferie værd. Særligt de lange strækninger med skøn og rolig natur er særegent for en køreferie i Sverige. De smukke løvskove og røde træhytter pryder ligeledes køreturen i det svenske. En kør selv-tur til Sverige byder også på flere forskellige muligheder. Her kan i tage på lange vandreture på fjeldet, nyde en ”Fika” på en svensk café i Stockholm eller tage ud at stå på ski. Der findes næsten uanede af muligheder.

Kør selv-ferie i Frankrig

En kør selv-ferie i Frankrig byder på forskelligartet natur og skønne kulinariske og kulturelle oplevelser. Nyd en middelhavsferie på de franske strande eller besøg Provence regionen i det sydlige Frankrig for uimodståelige vinmarker. I kan også tage en smuttur til det smukke Paris eller udforske de franske bjerglandskaber i Pyrenæerne. Frankrig er rig på oplevelser og helt sikkert en kør selv-ferie værd.

En god bil til kør selv-ferien

Når nu du drager ud på Europas mange strækninger på din kør selv-ferie, skal det jo gerne være med en bil, der kan tåle den store oppakning og den lange køretur. Hos Ford finder du flere biler, der passer særligt godt til din bilferie i Europa. Blandt de biler finder du blandt andet Ford S-MAX og Mondeo.

Ford S-MAX

Med en Ford S-MAX for du optimal komfort, pladsrum og køreegenskaber til din bilferie. S-MAX tilbyder stor fleksibilitet i form af enten 5 eller 7 sæder. Er i en stor familie, der skal afsted på ferie, kan i med fordel vælge en Ford S-MAX med 7 sæder for ekstra plads til alle. Foruden masser af pladsrum inde i bilen, har S-MAX også et stort bagagerum, der gør plads til al oppakningen, i medbringer. ford-s-max

Bakkestart-assistance

Skal i på bilferie i bjergene i det sydlige Europa, kan Ford S-MAX også fås med bakkestart-assistance. Denne teknologi gør det lettere at starte opad bakke, da den fastholder bremsetrykket i 2,5 sekund, efter du har sluppet bremsen.

Aktiv fartpilot

Andre systemer, som er fordelagtige til din bilferie, er fartpilot. Når du kører på de lange europæiske strækninger, kan køreoplevelsen optimeres og gøres mere rar med fartpilot. Ford S-MAX fås med aktiv fartpilot, der overholder den indstillede hastighed, og sænker bilens fart for at overholde den indstillede afstand, hvis den registerer en forankørende bil. Med disse teknologier og meget mere, er Ford S-MAX en oplagt model at tage på kør selv-ferie i.

Ford Mondeo

Endnu et bud på en bil fra Ford, der kan få dig sikkert frem, er Ford Mondeo. Hvad enten det er Ford Mondeo stationcar eller ej, får du komfort, praktiske egenskaber og moderne teknologi for den bedste køreoplevelse til din bilferie i Europa. ford-mondeo

Motorkraft til de lange strækninger

Ford Mondeo byder på motorkraft og ydelse, der passer til de længere strækninger, som en bilferier byder på. Udvalget af motorer i Ford Mondeo byder nemlig alle på ydelse og motorkraft, der kan mærkes. Med blandt andet en EcoBoost motor i Ford Mondeo får du både effektiv motorkraft og bedre brændstoføkonomi. Alt sammen gode egenskaber til en kør selv-ferie i Europa. Ford Mondeos EcoBoost motorer fås med en 1,0 liters motor med 125 hk, 1,5 liter og 160 hk eller 2,0 liter med 203 eller 240 hk. Derudover, kan du også vælge blandt Fords TDCi diesel motorer, hvis du er mere til diesel.

Moderne sikkerhedsteknologi

En anden vigtig ting at tænke på, når familien skal på bilferie, er selvfølgelig sikkerhed. Ford Mondeo bringer dig og din familie sikkert frem til jeres destination takket være en række moderne sikkerhedsteknologier. Ford Mondeo fås blandt andet med automatisk nødopkald, seleairbags og Lane Keeping System. Lane Keeping System hjælper bilen med at holde dig i den rette kørebane. Bevæger du dig over i den forkerte vejbane, vibrerer rettet eller kommer med en synlig advarsel. Leder du efter gode råd til din bilferie? Læs vores gode råd til din kør selv-ferie.
Oplev mere om Ford
#bilferie#Bilferie i Europa#Europa#Kør selv-ferie i Europa#Kør-selv-ferie

Fremhævede artikler

Relaterede artikler