OplevFord

Selv når vi effektiviserer, elsker vi at være effektive

At arbejde på en konstant effektivisering af vores teknologier og design ligger i sagens natur vores ingeniører meget nært. Men hos Ford stopper vores effektivisering ikke ved en konstant forbedring af vores bilers brændstofforbrug og køreegenskaber. Nej, vi har taget vores effektivisering et skridt videre – vi har effektiviseret vores tankdæksler.  

Easy-Fuel slår to fluer med ét smæk

Ikke nok med at vi elsker at effektivisere; selv når vi effektiviserer, prøver vi om muligt at slå to fluer med ét smæk. Med vores Easy-Fuel-system er du således to problemer ved det konventionelle tankdæksel kvit på samme tid: Med systemet kan du hverken komme til at hælde forkert brændstof på din bil eller glemme tankdækslet på tankstationen. Systemet er nemlig dækselløst og designet med en særlig sluse i påfyldningsstudsen, der kun giver plads til ’den rigtige’ tankpistol. Således vil du fremover hverken bruge tid på at ringe efter Falck eller den sidste tankstation. Se, det er effektivitet.  

Fås blandt andet i Ford B-MAX

Easy-Fuel-systemet er del af den omfattende og innovative teknologipakke i Ford B-MAX, vores bud på en moderne familie-MPV, der er som skræddersyet til bytrafikken. Ud over Easy-Fuel byder Ford B-MAX blandt andet på Active City Stop, som hjælper dig med at bremse op ved lave hastigheder; bakkesensorer, der gør det legende let for dig at komme ind og ud af byens smalle parkeringsbåse; Ford SYNC, vores smarte håndfri system; nøglefri start og meget mere. Hertil føjes det højeste 7 airbags og det højeste sikkerhedsniveau – B-MAX har blandt andet modtaget fem ud af fem mulige stjerner af Europas førende crash-test-institution, Euro NCAP – og du har klassens måske bedste familiebil. Du kan opleve Easy-Fuel i Ford B-MAX hos din nærmeste Ford-forhandler. Og ja, vi er helt trygge ved, at der ikke vil blive hældt forkert brændstof på bilen under prøveturen.
Oplev mere om Ford
#B-MAX

Fremhævede artikler

Relaterede artikler