OplevFord

Luftigt design – maksimal beskyttelse

Et luftigt, åbent design uden B-stolpe og uhindret adgang til bagsæderne, men det højeste sikkerhedsniveau – nej, det er ingen modsigelse. I Ford B-MAX nytænkes måden, hvorpå det højeste niveau af sikkerhed og et innovativt design kan kombineres. Du kan læse om sikkerhedsstandarden og det banebrydende design her.  

Ikke nogen bil for huleboer

Uanset hvor hurtigt verden omkring os forandrer sig, og hvor meget vi prøver på at benægte det, så er én ting klart: Vi mennesker er et eller andet sted ikke andet end moderne huleboer, og vi føler os trygge og beskyttede, når vi er omgivet af massive materialer. Det bliver især tydeligt, når man ser på vores opfattelse af sikkerhed i trafikken. Således antager mange mennesker stadigvæk, at et massivt design med tunge nedadgående stolper giver den bedste beskyttelse, men sådan er det ikke nødvendigvis. Ford B-MAX er et eksempel på, hvordan massiv beskyttelse og et luftigt design kan kombineres, samtidig med at bilen løber op til de allerhøjeste sikkerhedsstandarder. Dette opnås gennem brugen af højstyrkestål i dørene samt særlige bøjler – såkaldte crash-catchers – der i tilfælde af en sidekollision låser skydedørene fast og sikrer kabinens passagerer optimalt mod skader. Sikkerhedspakken fuldendes med syv airbags og en front, der er designet for maksimal beskyttelse, samt teknologier som bl.a. Active City Stop, der på intelligent vis forebygger, at trafikulykker opstår til at begynde med.  

Velkommen i familien

Vi er glade for at kunne byde Ford B-MAX velkommen i familien som endnu en af flere Ford-modeller, der har fået tildelt fem ud af fem mulige stjerner af Europas førende crash-test-institution, Euro NCAP. Den slutter sig til Ford Ranger og Focus, der ligeledes opnåede det bedst mulige resultat. Velkommen til!  

Har du allerede prøvekørt Ford B-MAX?

Hvis du ikke er nogen huleboer, og du godt kan se det sjove i et moderne design og en høj sikkerhedsstandard, så er Ford B-MAX utvivlsomt en prøvetur værd. Her vil du med egne øjne kunne opleve, at den ud over den høje sikkerhedsstandard også har meget andet at byde på. Oplev Ford B-MAX hos din lokale Ford-forhandler.
Oplev mere om Ford
#B-MAX

Fremhævede artikler

Relaterede artikler