OplevFord

Det bedste fra to verdener

Hos Ford mener vi ikke, at du skal gå på kompromis med hverken køreglæde eller et stilfuldt, iøjnefaldende design, når du vælger en sikker og komfortabel familiebil. I den nye Mondeo Stationcar blandes bilens gode pladsforhold og funktionalitet med et banebrydende design, smart teknologi og avancerede sikkerhedsfunktioner. Og uanset hvor mange eller hvor meget du skal have med på turen, så sørger vores innovative motorer for, at emissioner holdes på et minimum og køreglæden i max. Få det bedste fra to verdener og rejs med masser af overskud i den nye Mondeo Stationcar.  

Alt i sikkerhedsudstyr

Rejser du med familien, så rejser du med det mest dyrebare gods på bagsædet – og uanset hvad, så må deres sikkerhed under ingen omstændigheder kompromitteres. En Mondeo Stationcar er og har altid først og fremmest været en familiebil, og vi har inkluderet alt, hvad du måtte ønske af moderne sikkerhedsteknologi i den seneste model. Europas førende uafhængige sikkerhedsorganisation, Euro NCAP, har således givet Mondeoen fem stjerner i deres  vurdering af dens høje sikkerhedsstandard. Sikkerhedsudstyret i den seneste Mondeo inkluderer muligheden for seleairbags på de to yderste bagsæder, Ford SYNC med automatisk nødopkald, elektronisk stabilitetsprogram (ESP), Active City Stop, bakkestart-assistance, nødbremsefunktion, fartgrænsekontrol, parkeringssensorer og meget mere. Du kan med andre ord se frem til det maksimale niveau af sikkerhed på enhver tur.  

Alt i lidenskab

Nu er en Mondeo jo traditionelt ikke kun kendt for at være en sikker familiebil med gode pladsforhold – den er også en ”drivers choice” med fremragende køreegenskaber og en potent ydeevne. I den seneste model kombineres den fremragende ydeevne i endnu højere grad med moderne brændstofeffektivitet. Det går dog på ingen måde ud over bilens lidenskabelige forhold til landevejen. Kraftfuld turbo-diesel eller EcoBoost benzinmotor – valget er dit.  

Alt i komfort

En Ford Mondeo Stationcar byder på godt med benplads og en komfortabel loftshøjde. Især når motorkraften og ydeevnen tages i betragtning, må man konstatere, at der er tale om en velisoleret stationcar med et lavt støjniveau selv ved høje hastigheder. Det gør den til en utrolig komfortabel familiebil, især på lange ture. Touchscreen, stemmekontrol, start med et enkelt knaptryk og Ford dynamic LED-teknologi er blot nogle af punkterne i den omfattende pakke af moderne teknologier, der er med til at give dig masser af komfort på turen. Du kan tage et kig på hele teknologipakken i den nye Mondeo her. Hvis du er typen, der ønsker det allerhøjeste niveau af luksus, er en Mondeo Vignale måske noget for dig. Du kan tage et kig på Mondeo Vignale her.
F G L I
Oplev mere om Ford
#Ford Mondeo#Mondeo Stationcar#Stationcar

Se mere om Ford Mondeo her

Fremhævede artikler

Relaterede artikler