OplevFord

Min motivation - Henrik Vesterstrøm

Et portræt af Henrik Vesterstrøm, Fixed Marketing Budget Coordinator hos Ford Danmark ”Der er ingen nemme løsninger eller slinger i valsen. Du vil aldrig høre mig sige sætningen: Vi når det nok,” kommer det prompte fra Henrik med så stor overbevisning, at det står klart, at intet vil ligge ham fjernere. ”Når jeg committer mig til noget, holder jeg, hvad jeg lover med mindre brandalarmen går. Jeg stiller enormt høje krav til mig selv,” fortsætter han og afslører med let skjult mine, at han bliver godt sur og irritabel, hvis han ikke kan nå en opgave. ”Lover jeg noget, så holder jeg det. Og jeg kan faktisk ikke huske, at der er noget, jeg ikke har nået, eller at jeg har leveret noget halvfærdigt”. Henrik er et ambitiøst menneske, der sætter barren højt og har en udpræget kvailitetssans for alt, hvad han har med at gøre. Detaljerne er altid i orden, og det sidste ekstra finish overrasker tit, når Henrik har været inde over en opgave. En kollega indskyder, at hun ikke kan forestille sig, at Henrik har udført en opgave, der ikke er blevet lavet korrekt. Henrik forbindes generelt med en, der har orden i sagerne, og for ham er det en bekræftelse på, at hans store krav til sig selv bliver forløst. ”Mit fokus er at skabe noget og gøre en forskel,” fortæller Henrik. ”Motivation er meget vigtigt for mig. Har du ingen motivation, kan du ikke levere,” siger Henrik. ”Man må hele tiden presse citronen og ikke bare stille sig tilfreds. Sikre at tingene bliver gjort ordentligt. Det kræver lidt ekstra dedikation og engagement”. Og det er noget Henrik har. Hos Ford er Henrik en vellidt kollega med et stort humoristisk gen. ”Arbejdsglæden er vigtig, og vi har ofte højt humør og driller hinanden meget på den gode måde. Der vil nok være nogle kolleger, der synes, vi er lidt mere støjende end gennemsnittet i vores afdeling. Der er en helt særlig jargon, og det er faktisk altid sjovt at komme på arbejde”. Henrik arbejder ikke fuldtid hos Ford, så det kræver ekstra tempo at levere, når tiden er begrænset. ”Jeg er glad for de ting, jeg leverer, og også for at jeg har mulighed for at leve andre drømme ud,” fortæller Henrik. Vine er Henriks helt store passion, og Henrik nyder anerkendelse for sin gode smag for vine, som han henter hjem fra nøje udvalgte steder i verden. Men også fodbold, et aktivt liv og familien optager Henrik. Bilerne fylder også en del hos Henrik, og han fortæller: ”Fords produkter er super super fede, og jeg er stolt over at være en del af Ford – dét er min motivation”, fortæller Henrik.  
Oplev mere om Ford
#Ford#ford danmark#Ford som arbejdsplads#min motivation#motivation

Fremhævede artikler

Relaterede artikler