OplevFord

Hvad koster det at lease en bil?

Hvis du er i markedet efter en ny bil, så går du helt sikkert og overvejer, om du bør lease eller købe. Er du i tvivl om hvilket valg, der passer bedst for dig, så kan du læse mere om fordelene ved de to former her. Har du derimod allerede besluttet dig for privatleasing eller er interesseret i at vide mere om denne form for ejerskab, så kan du læse med her, hvor vi besvarer spørgsmålet: Hvad koster det at lease en bil?  

Det varierer

Det korte svar på hvad det koster at lease en bil er naturligvis, at det kommer an på en række variabler. Herunder har vi listet nogle af de valg, der har indflydelse på både din samlede udgift samt den månedlige ydelse.  

1. Model

Den mest gennemskuelige faktor, der afgør prisen, er naturligvis modellen. Prisen kan variere en del alt efter størrelsen, motorkraften og meget mere. Priserne varierer alt fra omkring 1600 kroner til mere end 4400 kroner pr. måned – blot baseret på hvilken model, du vælger.  

2. Udbetaling

Det siger sig selv, at hvis du vælger en lav udbetaling, så bliver din månedlige ydelse højere. Så hvis du ønsker at betale et mindre beløb her og nu, så kan du se frem til en forøget pris pr. måned. Eksempelvis med denne Ford Fiesta 1,1 Trend 85HK 5d betyder en udbetaling på 4.995 frem for 14.995 kroner, at den månedlige ydelse bliver 500 kroner højere. Mange vælger en lav udbetaling for at sprede udgiften over en længere periode, selv om den samlede udgift bliver lidt dyrere, end hvis du vælger en høj udbetaling nu.  

3. Antal kilometer

Den næste ting, der betyder noget for din månedlige ydelse, er hvor mange kilometer, du ønsker at have på kontrakten. Hvis vi fortsætter med eksemplet på vores Ford Fiesta fra før, så er prisforskellen mellem 10.000 kilometer/år og 15.000 kilometer/år kun 100 kroner pr. måned. Hvis du derimod skal køre hele 30.000 km årligt, så er prisforskellen fra 10.000 km omkring de 600 kroner månedligt. Derfor er det vigtigt, at du kender dine kørselsbehov, da det betyder meget for, hvad det koster at lease en bil.  

4. Farven

Denne faktor er ikke den mest altafgørende for, hvad din månedlige pris bliver, men den betyder alligevel lidt. Med vores Ford Fiesta er den vildeste prisforskel omkring 80 kroner pr. måned. Derfor går mange ikke på kompromis med farven, da den i sidste ende ikke betyder det helt store rent prismæssigt.  

5. Ekstraudstyr

Ikke så overraskende betyder ekstraudstyr naturligvis en del for din endelige pris. Her kan du nemt tilvælge de ting, som du ønsker udover det medfølgende standardudstyr. Når du bestiller din leasingbil på fordprivatleasing.dk, så får du et gennemskueligt overblik over de månedlige ekstraudgifter, som hver af de nye funktioner medfører.  

Konklusion: Hvad koster det at lease en bil?

Du kan nemt indtaste dine behov og regne på det her. Det er gratis og uforpligtende at drømme.

Fremhævede artikler