OplevFord

Smarte, økonomiske bybiler: Ford Ka & Fiesta i sort & hvid udgave

Skal en bil nødvendigvis kun være én farve? Nej! I 2015 har vi lanceret Ford Fiesta og Ford Ka i en tidløs og moderigtig farvekontrast: Sort & hvid. To af vores populære og mindre smarte, økonomiske bybiler, Ford Fiesta og Ford Ka, findes nu i et klassisk sort & hvid design. Begge bybiler kan enten fås med en sort ”krop” med hvide detaljer eller en hvid ”krop” med sorte detaljer. Det nye design er er med til at reflektere nye tendenser inden for både mode og teknologi, hvor det gerne må være rent og ukompliceret for økonomiske bybiler. Det imødekommer Ford med det nye design, som er med til at gøre de smarte bybiler til en gennemdesignet oplevelse. John McLeod, chefdesigner for personbilerFord i Europa, fortæller: ”Sort og hvid er en tidsløs kombination, der bringer tankerne tilbage til 1960’ernes stil, som nu inspirerer designerne inden for eksempelvis elektronik og træningssko. Hvid er ren og simpel og kontrasten til en sofistikeret sort er perfekt. Vi har brugt den simple kombination til at levere de specielle udgaver af Fiesta og Ka med et karismatisk tvist."

Ford Fiesta & Ford Ka: Smarte, økonomiske bybiler

Både Ford Fiesta og Ford Ka er økonomiske bybiler, som er oplagte til bosatte i byen. Bybilernes kompakte design gør dem lette at navigere med i smalle gader og parkere dem på steder, hvor der er begrænset med plads. Det gør den smarte bybil oplagt at bruge for den, som har brug for en smart, økonomisk bil til et overkommeligt prisniveau.  

Ford Fiestas smarte teknologi

Den tidløse farvekontrast supplerer teknologien i den smarte bybil. Blandt teknologierne i Ford Fiesta er blandt Ford SYNC og Ford MyKey, som er med til at give en bedre oplevelse, når du kører i den økonomiske bybil.  

Hvad kan en økonomisk bybil som Ford Ka?

Ford Ka har en lang række forskellige funktioner, som gør det let og overskueligt at køre i bilen, da Fords antispin eksempelvis er med til at sikre, at bilen ikke skrider ud under kørsel. Det er blot en af de mange, unikke teknologier, som er med til at gøre det til en samlet helhedsoplevelse at køre i Ford.
F G L I
Oplev mere om Ford
#Fiesta#Ka

Læs mere om Ford Ka her

Fremhævede artikler

Relaterede artikler